Project

Appartement • Arnhem

Open info

Sluit info

Toggle info

Na de aankoop van een nieuw gedeelte bij het appartement, ontstond er tijdens de verbouwing brand. Na de brand is er een geheel nieuw ontwerp gemaakt, waardoor het nieuwe gedeelte optimaal bij het bestaande deel betrokken kon worden. In het zitgedeelte is de gebruikelijke situatie van een donkere vloer met lichte wanden en plafond omgedraaid: hier zijn de wanden en het plafond in een donkere kleur uitgevoerd, terwijl er op de vloer een wit tapijt ligt. Het grote kookeiland is het centrale punt geworden. Een uitgekiend lichtplan met alleen LED verlichting en het grote raam met uitzicht op het groen zorgen voor de rest. Dit project is gerealiseerd in 2011.

Follow and share
Facebook
Facebook
LinkedIn
INSTAGRAM
Google+
http://keesmarcelis.nl/nl/projects/appartementherenhuis-uit-1906/
Pinterest
YouTube
0 / 0