Project

Hoofdkantoor Wehkamp.nl • Zwolle

Open info

Sluit info

Toggle info

Al jaren werken Kees Marcelis en Wehkamp.nl samen aan de verbouw en herinrichting van meerdere ruimten in het hoofdkantoor in Zwolle. Echter, de opdracht van de verbouw van de ontvangstruimte, kantine en buitenterras was de meest uitdagende opdracht. Door de samenwerking tussen de betrokken medewerkers van Wehkamp.nl en onze studio is er een verrassend resultaat ontstaan dat naadloos aansluit bij de nieuwe uitstraling van Wehkamp.nl. Door de verbouwing is het externe imago van Wehkamp.nl nu ook intern voelbaar en zelfs tastbaar geworden voor medewerkers en bezoekers. Dit project is gerealiseerd in 2011. Fotografie: Miranda Koopman

Follow and share
Facebook
Facebook
LinkedIn
INSTAGRAM
Google+
http://keesmarcelis.nl/nl/projects/hoofdkantoor-wehkamp/
Pinterest
YouTube
0 / 0