Project

Kiosk • Arnhem

Open info

Sluit info

Toggle info

Het betreft de nieuwbouw van een kiosk in het centrum van Arnhem. Dit is een ovaal gebouw met houten lamellen rondom, een glazen pui en een groot overstek aan de voorzijde. Met slecht weer kunnen vanuit de zijdeuren grote doorzichtige gordijnen via rails onder de luifel geschoven worden. Tevens is er veel aandacht geweest voor het gebruik van duurzame materialen zoals led-verlichting en sedum dakbedekking. Het gebouw heeft een vriendelijke uitstraling rondom, zowel overdag als ’s nachts en heeft een zeer positieve uitwerking op het plein rond het gebouw. In 2014 won de studio van Kees Marcelis de Heuvelink(publieks)prijs met de Kiosk in Arnhem. Dit project is gerealiseerd in 2013.

Follow and share
Facebook
Facebook
LinkedIn
INSTAGRAM
Google+
http://keesmarcelis.nl/nl/projects/kiosk/
Pinterest
YouTube
0 / 0