Project

Villa • Dodewaard

Open info

Sluit info

Toggle info

Omdat de bewoonster van deze villa een serre cadeau kreeg, werden wij gevraagd hierover mee te denken. Enkele jaren daarvoor hadden wij de keuken al verbouwd.
Opvallend was de fraaie locatie met uitzicht waar nauwelijks zicht op was. Het was geen eenvoudig huis om te verbouwen. Na enig denk- en schetswerk kwam er in plaats van een serre een complete glazen pui met grote overkapping.
Dit had echter consequenties voor de haard, waardoor uiteindelijk de gehele begane grond (excl. keuken) op de schop ging. De opdrachtgever durfde het aan gedurende de verbouwing van het huis naar naar het buitenland te gaan. Bij terugkomst was de verbouwing gerealiseerd en volledig ingericht.

Follow and share
Facebook
Facebook
LinkedIn
INSTAGRAM
Google+
http://keesmarcelis.nl/nl/projects/villa-dodewaard/
Pinterest
YouTube
0 / 0