Project

Villa • Utrechtse heuvelrug

Open info

Sluit info

Toggle info

Ruim 10 jaar geleden hadden we deze villa verbouwd. Vervolgens kregen we de opdracht om op deze fraaie plek een geheel nieuwe villa voor dezelfde opdrachtgever te bouwen. We zijn met de plattegrond begonnen, daarna pas met de gevels. De wens was een rieten kap, maar wel met een moderne uitstraling. Aan de voorzijde hebben we de woning vrij gesloten gehouden. De achtergevel is transparant met zowel vanuit de keuken, kamer als de twee slaapkamers een fraai uitzicht op de grote, bosrijke tuin. Over ieder detail in dit huis is nagedacht. Buiten en binnen zijn vanuit één hand getekend. Het huis heeft een warme uitstraling. Vloeren lopen van binnen naar buiten. Ook is veel aandacht besteedt aan de grote houten schuifdeuren in de achter zijgevel.

Follow and share
Facebook
Facebook
LinkedIn
INSTAGRAM
Google+
http://keesmarcelis.nl/nl/projects/villa-utrechtse-heuvelrug/
Pinterest
YouTube
0 / 0