House of Sports

Ouderkerk a/d Amstel

Wat doe je als je bij de verbouwing van je kantoor vastloopt en je niet weet hoe je er een warm, gastvrij geheel van kunt maken?Dan ga je op zoek naar een interieur architect, die je daarbij kan helpen. Zo kwamen wij in contact met Kees Marcelis en zijn team. Na twee gesprekken kwam Kees met schetsen waarbij hij ons bedrijf de huiselijke werkomgeving bood, waaraan de bedrijfsnaam, House of Sports, refereert en die ons maximaal in onze kracht zette. We hebben nu fraaie collage’s van sportfoto’s, mooi weggewerkte kasten, een gezellige keuken met een houten tafel, maar bovenal een sfeer waarin iedereen die binnenkomt, van klant tot sporter tot medewerker, energie ervaart en zich snel thuis voelt.

(meer…)

"Na twee gesprekken kwam Kees met schetsen waarbij hij ons bedrijf de huiselijke werkomgeving bood"

- Manon Jansen

Ronald Migo

Arnhem

De eerste ontmoeting met Kees Marcelis gaf direct een klik. Geen “glossy” presentatie of gewenste antwoorden op onze vragen. Hij observeerde ons huis en bracht met zijn pen de te verbouwen ruimte in een nieuwe kracht. Hij nam ons mee in zijn creatieve opdracht waardoor wij het ook gingen ervaren als een soort wedergeboorte van onze woning. Door deze werkwijze en natuurlijk het eindresultaat kreeg Kees ook de opdracht om de Kamer van Koophandel in Arnhem te verbouwen met eveneens een verrassende uitkomst waar ruimte, kleur en lijnen in samenhang een optimaal ontmoetingsklimaat creëerden.

"Direct een klik"

- Ronald Migo

Wehkamp

Zwolle

Kees Marcelis en Wehkamp werkten jaren samen aan de verbouw en restyling van meerdere ruimten (onder andere entree, restaurant, ICT, directievleugel) in het kantoorpand van Wehkamp.nl in Zwolle. Door de prettige samenwerking en de onderlinge betrokkenheid tussen de medewerkers van Wehkamp en Kees Marcelis is er een verrassend eindresultaat ontstaan. Hiermee is voor onze bezoekers en medewerkers ook het externe imago tastbaar geworden.

"Kees hielp ons ook het externe imago tastbaar worden"

- Daan Kobus