Visie

Onze visie ‘Door anders te kijken, zie je meer!’
Studio Kees Marcelis is een studio voor (interieur)architectuur en vormgeving.

Kruipen in de huid van de opdrachtgever
Goed luisteren en in de huid kruipen van de opdrachtgever is altijd het uitgangspunt. Kees Marcelis en zijn team hebben een bijzondere blik op de wereld. Die willen ze graag delen. Door anders te kijken, zie je meer! Zij tillen het alledaagse naar een ander niveau. Via hun perspectief laten zij je op een andere manier naar je omgeving kijken en nemen zij hun opdrachtgevers daarin mee. Zij zien wat de werkelijkheid zou kunnen zijn en weten dat alles – van een lijnenspel in een gebouw tot de delicate nerven van een boomblad – iets moois in zich heeft.

Door het stellen van fundamentele vragen en door aan te sluiten op de belevingswereld van de opdrachtgever tast Kees Marcelis de mogelijkheden op alle vlakken af. Op basis hiervan start de analyse en wordt er gezocht naar de essentie van de opdracht. Vanuit die essentie start de ontwerpfase.

Wie zijn onze opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

Met wie werken we samen
Wij hebben voor elk project, vaste specialisten aan tafel op het gebied van architectuur, interieur, landschapsarchitectuur, productontwerp en verduurzaming. Samen met hen en de specialisten van de opdrachtgever werken we samen aan een optimaal project. We hebben ook een netwerk van leveranciers en fabrikanten die met ons meedenken en die gaan voor kwaliteit en klantgerichtheid.

Hoe kijken we naar de toekomst
Het is een tijd van veranderingen. Als organisatie zijn wij daarvan ook onderdeel. De nu opkomende economie moet duurzamer en beter. Maar we houden ons nog krampachtig vast aan wat ons zo ver heeft gebracht. Wij zijn als organisatie ook bezig de veranderingen op te vangen. Dat doen we door een open, onderzoekende en ondernemende houding ten toon te spreiden en door ons goed op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.