A room with a view

Nieuwsbericht maart 2023

Aan de rand van de Veluwe heeft Studio Kees Marcelis een bijzondere woning ontworpen. Deze woning ligt verhoogd ten opzichte van het maaiveld, waardoor er prachtig over het groen en de naastliggende velden kan worden uitgekeken. Tussen de woning en de garage ligt de entree van de woning. Van daaruit gaat er zowel een trap naar het verhoogde woongedeelte als naar de deels onder het maaiveld gelegen slaapvertrekken.

 

In de woonkamer is voldoende hoogte voor een insteekvloer. Hier bevindt zich de speelkamer voor de 2 kinderen van het gezin. Hieronder zijn de bijkeuken en het toilet gesitueerd. Aan de woonkamer ligt een ruime veranda, waar het het hele jaar door heerlijk toeven is. De hoge, volwassen bomen rondom het huis geven het huis schaduw, privacy en beschutting. Door het groendak, de ingetogen kleuren en de natuurlijke materialen, gaat de woning op in zijn omgeving.

De split level keuze voor deze woning pakt heel goed uit. Vanuit de eetkamer kijk je in 1 rechte lijn naar de hoge glaspui die schitterend uitzicht biedt op de landerijen rondom het huis. A room with a view!