Vacature bouwkundig projectleider (32-40 uur)

Wil je werken in een inspirerende en creatieve omgeving? Ben je gestructureerd en houd je altijd overzicht? Weet je ieder project tot een goed einde te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven bouwkundig projectleider.

Onze opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren, nationaal en internationaal, in het hogere segment.

Met wie werk je samen
Wij hebben voor elk project, vaste specialisten aan tafel op het gebied van architectuur, interieur, landschapsarchitectuur, productontwerp en verduurzaming. Samen met hen en de specialisten van de opdrachtgever werken we samen aan een optimaal project. We hebben ook een netwerk van leveranciers en fabrikanten die met ons meedenken en die gaan voor kwaliteit en klantgerichtheid.

Hoe kijken we naar de toekomst
Het is een tijd van veranderingen. Als organisatie zijn wij daarvan ook onderdeel. De nu opkomende economie moet duurzamer en beter. Wij zijn als organisatie ook bezig de veranderingen op te vangen. Dat doen we door een open, onderzoekende en ondernemende houding ten toon te spreiden en door ons goed op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

Jouw werkzaamheden
Je draagt zorg voor de inhoudelijke projectzaken, zowel technisch als administratief, in overleg met ontwerpers en andere adviseurs.
Jouw rol is zorgdragen voor de vertaling van het ontwerp naar de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van technische gegevens van derden in bouwkundige of constructieve zin en controleert stukken van derden. Verder begeleid je tekenaars en ontwerpers bij het uitwerken van een project en je beoordeelt tekeningen, bestekken, omschrijvingen e.d. Plannen en organiseren zit je in het bloed; je bewaakt kwaliteit, budgetten en begrotingen. Je stelt tijdschema’s op om kostenbewust de voortgang te bewaken en de manurenplanning hiervoor bij te houden. Als spin in het web behoud jij het overzicht en heb je als projectleider de interne en externe contacten met de verschillende partijen en de opdrachtgever.

Jouw profiel
• Afgeronde opleiding HBO/WO bouwkunde
• Minimaal 5 jaar ervaring
• Minimaal 1 jaar ervaring in het aansturen van ontwerpers en tekenaars
• Technisch sterk – affiniteit met ontwerp en esthetiek
• Ervaring met bouwkundige detaillering, bouwregelgeving en bouwbegeleiding
• Organisatorische capaciteiten
• Flexibel en klantgericht
• Positieve en motiverende stijl van communiceren
• Gestructureerd en accuraat
• Sociaal en overtuigend
• Kennis van Archicad is een pré

Wij bieden
Als projectleider krijg je een interessante en uitdagende werkplek binnen een enthousiast team met zeer diverse en aansprekende projecten. Wij zijn een informele organisatie die volop mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen, tegen een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling conform CAO.

Lijkt deze inspirerende baan in dito werkomgeving je wat, stuur dan een bondige brief met motivatie en cv naar Karlijn Teelen-Keijzer: karlijn@keesmarcelis.nl