Project

VILLA • UTRECHTSE HEUVELRUG (THE UTRECHT HILL RIDGE)

Open info

Close info

Toggle info

We had previously converted this villa more than 10 years ago. We subsequently received a commission from the same client to build a completely new villa in this charming spot. We started off with the floor plan and then the facades. A thatched roof was required, but one with a modern look. We kept the house fairly closed off at the front. The rear facade is transparent with beautiful views of the large, woodland garden from both the kitchen and the living room as well as the two bedrooms. Every detail in this house was well thought out. The exterior and interior were drawn in one fluid movement. The house has a warm atmosphere. The floors continue from the interior through to the outside. A great deal of attention was also devoted to the large, wooden sliding doors in the rear facade.

0 / 0