Een gelukkige klantervaring in het gehele creatieproces

Fase 1: Ontwerpen

De Ontwerpfase bestaat uit verschillende deelfases. Binnen de ontwerpfase werken de studio en u intensief samen om uw droomhuis vorm te geven. Er vinden diverse overleggen plaats waarin we veel ontwerpzaken met elkaar bespreken, variërend van het vaststellen van ontwerpuitgangspunten tot en met het kiezen van materialen. Deze worden uitgewerkt en verbeeld in plattegronden, 3D impressies en sfeerbeelden, waarmee u een beter beeld krijgt van het ontwerp. De stalenkamer mag hierin niet ontbreken. Hier worden kleuren en materialen bij elkaar gezocht om de juiste sfeer tot stand te brengen. In dit stadium worden de keuzes vastgelegd in fasedocumenten.

Fase 2: Volharden

In deze fase worden de vergunningen aangevraagd. De studio voert diverse overleggen en maakt de benodigde stukken klaar. Deze worden ingediend als formele aanvraag omgevingsvergunning.

Fase 3: Uitwerken

Fase 3 staat in het teken van verfijning. Het definitief ontwerp uit fase 1 wordt gebruikt als basis voor de technische uitwerking. We gaan nog een stap verder door het vaststellen van de kleinste details: van de hoogte van de plint tot de voegkleur van de tegels. Alle stukken worden klaargemaakt om in de volgende fase de droom te kunnen realiseren.

Fase 4: Realiseren

De bouw start! In de realisatiefase komt alles wat op papier staat tot leven. Dankzij de goede voorbereiding liggen alle onderdelen vast en kan de bouw soepel verlopen. Tijdens de bouw is de studio op esthetisch gebied betrokken waarbij we een controlerende functie hebben over het realiseren van de ontwerpkeuzes.

Fase 5: Styling

Dan is het tijd voor de kers op de taart: de styling. Denk hierbij aan de keuze van zowel het los meubilair als passende accessoires. De studio adviseert u graag en gaat eventueel mee op pad. Een grote verbouwing mag immers wel bekroond worden met een smaakvolle finishing touch..