Heropening Coppelmans Valkenswaard

Nieuwsbericht maart 2024

Na jaren intensieve voorbereiding is het dan eindelijk zover, de uitbreiding, verduurzaming en restyling van Coppelmans Valkenswaard is een feit. Op zaterdag 16 maart is deze prachtige mijpaal gevierd met een feestelijke heropening. Ruim 350 genodigden vierden een feestje in het gloedjenieuwe horecadeel.

Studio Kees Marcelis heeft het ontwerp gemaakt voor het interieur van dit horecadeel. Uitgangspunt is een warme, fijne ruimte waar het prettig toeven is op zowel drukke, als minder drukke dagen. De staalconstructie van de kas vormt de zwartgrijze basis van de ruimte, de hoge glaspui de blikvanger van het restaurant. Warme kleuren, natuurlijke materialen en vooral veel groen geven het restaurant een echt tuinkamergevoel.

 

Het horecadeel heeft een grote keuken, uitgiftebalie en bar. Hier kunnen bezoekers van het tuincentrum genieten van een hapje, een drankje en kunnen de kids lekker spelen. De bestrating van het buitenterras is naar binnen doorgetrokken voor het ultieme binnen-buitengevoel. Bij mooi weer kan een groot deel van de glazen pui worden opengezet en kan er genoten worden van het zonnetje en het prachtige uitzicht.

Het is prachtig geworden, we wensen Bas Coppelmans, zijn familie en zijn team veel succes met deze mooie doorstart!